TERMENI SI CONDITII

Redactia revistei STUDII ŞI COMUNICĂRI a lansat site-ul www.studii.crifst.ro cu scopul informarii tuturor celor interesati. Utilizarea acestui site de catre dumneavoastra este conditionata de respectarea conditiilor generale de acces si utilizare detaliate mai jos („Conditii generale”) precum si de respectarea ansamblului de legi aplicabile. Accesarea si parcurgerea/utilizarea site-ului reprezinta ca dumneavoastra acceptati implicit si neconditionat Conditiile Generale, care prevaleaza asupra oricarei alte intelegeri pe care ati putea s-o aveti cu societatea noastra sau cu membrii sai.

DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALA
Redactia revistei STUDII ŞI COMUNICĂRI se considera a fi autorul acestui website. Fotografiile, textele, sloganurile, desenele, imaginile, secventele animate sonore sau nu, precum si toate lucrarile integrate in acest site sunt proprietatea revistei sau a unor terte parti care au autorizat utilizarea acestora.

DREPTURI DE MARCA
Revista STUDII ŞI COMUNICĂRI  este afiliata Ministerului Culturii si apare pe lista CNCSIS a revistelor la pozitia…..

Reproducerea, imitarea, utilizarea sau aplicarea materialelor fara a fi obtinut in prealabil autorizatie de la reprezentantul nostru imputernicit  constituie un delict de reproducere frauduloasa care se pedepseste conform legilor in vigoare.

INFORMATII DESPRE PRODUSE SI SERVICII
Acest website reprezinta o prezentare generala a gamei de produse si servicii.
Editura isi rezerva dreptul de a modifica informatiile ce figureaza in prezentul site  fara preaviz.

LIMITAREA RESPONSABILITATII
Informatiile asupra modelelor, caracteristicilor si preturilor acestora corespund unei definitii la momentul redactarii lor sau al actualizarii diverselor pagini ale site-ului; ele sunt oferite numai cu titlu informativ si deci nu trebuie a fi considerate ca fiind o oferta contractuala a produselor si serviciilor oferite de societatea noastra, de filialele sale sau de membrii retelei sale. Erori sau omisiuni pot interveni.
Accesul la produsele si serviciile prezentate pe site poate face obiectul unor restrictii. Trebuie deci sa va asigurati ca legea tarii de unde se stabileste conectarea va autorizeaza sa ne accesati site-ul.

DREPT APLICABIL
Prezentii Termeni de Utilizare se supun dreptului intern roman.

ACTUALIZAREA TERMENILOR DE UTILIZARE

Revista STUDII ŞI COMUNICĂRI isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza in orice moment accesul la site precum si Termenii de Utilizare. Aceste modificari si actualizari se impun utilizatorului care trebuie, prin urmare, sa se raporteze in mod regulat la aceasta rubrica pentru a verifica Termenii de Utilizare in vigoare.